sekretariat@kravarecl.cz +420 487 868 220 OFICIÁLNÍ STRÁNKY OBCE Dnes je

Chlapi chlapům - poděkování - fotogalerie

Akce, která dává smysl.

Otázka kolik je málo, kolik je dost a kolik je již šílenství, je na malých obcích při tvorbě rozpočtů na kulturu právě v tomto období probíraná ze všech stran. Jedinou jistotou však je, že konkrétní vyhodnocení přinese až akce samotná, těsně po jejím konání, v reálném čase, bez ohledu na plány.

Když akce proběhne tak jako ta Kravařská páteční a přinese odpovědi, tak máte cestu za dobrým rozpočtem příjemnější.

Bez plánu a nápadu paní Veroniky Chocholoušové, které se leckdy mohou blížit k onomu šílenství, by se Petr Koukal do Kravař se svou nadací „STK pro chlapy“ nevydal, 46 chlapů z Kravař a okolí by se pro dobrou věc fotit nenechalo, fotografka Jana Ulrichová by je nikdy všechny nepoznala, ani na různých místech zcela bez náhrady nefotila, bezmála stovka lidí by se na Vernisáži nepotkala, nezasmála a ani od Petra Koukala nepoučila. V neposlední řadě partička nadšenců, která pro akci „chlapi chlapům“ maso naložila, v předvečer akce vyudila a samo sebou sud narazila, by se běžně od hromady lidí dobrovolně chválit nenechala. A konečně v mnoha domácnostech by tátova či dědova fotka, po tom co dobročinně pomáhala, prostě nevisela.

Komu tedy má fotograf za nadělení atmosféry a nadšených spokojených tváří z pátečního večera děkovat? Nebudu děkovat, nýbrž popřeji všem radním a zastupitelům napříč republikou, najděte svou „Veroniku“ a mějte šťastnou ruku při hledání akcí, které dávají smysl. Je to radost……

Robert Lůžek – starosta obce Kravaře v Čechách

06.11.2022

2chlapi

17.10.2022

V září proběhne několik posledních focení a fotografie na výstavu "Chlapi chlapům" budou hotové.

Chtěla bych moc poděkovat všem mužům z Kravař a okolí, že do toho se mnou šli a nebáli se, když jsem je oslovila k účasti na tomto projektu.
Veliké díky samozřejmě patří hlavně fotografce Janě Ulrichové - JaneD ART za to, že si na nás našla čas, že nás zcela zdarma podpořila a zvěčnila všechny muže při činnosti, která je jim blízká.

Viděla jsem pár momentek z focení a už teď vím, že výstava bude stát za to.

Infocentrum

leták výstava Chlapi_chlapom

31.08.2022